День Збройних сил України

2022-12-06

/Files/images/завантаження (4).jpg

День Збройних сил України – це свято, коли в серцях у кожного патріота поєднуються гордість за наших героїв і смуток за тих, хто боронив Україну до останнього. Це свято не лише військових, а й усіх свідомих громадян, які вболівають за долю нашої землі і нашого народу. Це свято тих, хто просто зараз боронить нашу країну від підступного ворога. Свято тих, завдяки кому ми можемо жити, працювати, почуватися в безпеці.

Цьогоріч свято актуальне як ніколи, адже українські воїни щодня, щогодини, щохвилини боронять нашу землю від росіян, відбиваючи атаки й проводячи наступальні операції для звільнення територій.

День Збройних Сил України відзначається щорічно 6 грудня. Це свято завжди відзначалося з гордістю та пошаною, але у 2022 році під час повномасштабної війни його важливість зросла ще більше. ЗСУ — це меч і щит України, наша опора і захист. Найкращі сини і дочки України борються в Збройних Силах за незалежність і свободу своєї Батьківщини.

До Дня Збройних Сил України з метою патріотичного виховання підростаючого покоління в школі було проведено ряд заходів.

У класах були проведені тематичні уроки ,бесіди, які супроводжувалися презентаціями та відео презентаціями . Ми повинні знати і пам’ятати сучасних героїв. Адже саме завдяки їхньої мужності і відважності Україна залишається незалежною державою. Учні 5- 7 класів малювали малюнки, які будуть передані солдатам через волонтерів.

Адміністрація школи та вся шкільна родина щиро вітає усіх українських військовослужбовців із професійним святом! Бажаємо Вам міцного фізичного здоров’я, успіхів у бойовій та тактичній підготовці, надійних тилів, кохання і всіх благ! Божих благословень Вам і Вашим родинам! Зі святом!

Кiлькiсть переглядiв: 40

Коментарi