Вітаємо з Днем Збройних Сил України!

2021-12-06

Сьогодні, 6 грудня, відзначаємо День сили й могутності української армії ─ День Збройних Сил України!

Одне з найцінніших, що є у нашому житті – це мир, спокій і стабільність, тому немає вищої честі, ніж бути захисником своєї країни. За плечами військових Збройних Сил України – традиції предків, великі подвиги козацтва та наших батьків і дідів, які перемагали загарбників. Захист незалежності та територіальної цілісності рідних земель завжди був покликанням та обов’язком справжніх патріотів, якими є українські воїни. Ми сьогодні висловлюємо вдячність кожному, хто щодня стоїть на захисті українських кордонів, цілісності, неподільності і єдності нашої держави.

Шановні військовослужбовці, захисники України, учасники АТО/ООС, ветерани, воїни запасу та усі, хто стоїть на варті миру і спокою українського народу та боронить кордони нашої держави, прийміть наші найщиріші вітання.

Щиро дякуємо кожному з вас за доблесну службу і бажаємо козацької мужності, віри у перемогу, військової вдачі, стійкості, оптимізму, впевненості, добра й незламної сили волі. І нехай ваші сім’ї та близькі завжди будуть вашим надійним тилом.

Кiлькiсть переглядiв: 64

Коментарi