Тиждень фізичної культури та спорту

2020-09-11

Тиждень фізичної культури та спорту.

З метою зміцнення фізичного здоров'я учнів в школі пройшов Тиждень фізичної культури та спорту з дотримання усіх карантинних вимог.

Усім відомо, що найціннішим скарбом для людини є здоров’я, а кращим другом здоров’я був і залишається спорт. Доброю традицією стало у районі проведення тижня фізичної культури і спорту, присвяченого Дню фізкультури та спорту. Це свято всіх прихильників здорового способу життя, фізкультурників, спортсменів, ветеранів спорту.

Цього року він пройшов з 7 по 11 вересня. Метою проведеного тижня було визначено поширення ідей олімпійського руху в Україні, активізацію фізкультурно-масової роботи в навчальному закладі, формування у дітей мотивацій до здорового способу життя, виховання учнів на гуманістичних ідеалах олімпізму.

Багато позитивних емоцій, заряд бадьорості та гарного настрою отримали всі учасники заходів. Діти продемонстрували свої спортивні здібності, техніку виконання фізичних вправ, згуртованість, дружбу. Тиждень був насичений, цікавий та змістовний. Побажаємо учням успіху в подальших спортивних звершеннях, адже спортивне життя школи не обмежується одним тижнем, попереду у кожного ще багато спортивних досягнень.

Кiлькiсть переглядiв: 149

Коментарi